Institucions educatives de deu països europeus reunides en el CEED

Institucions educatives de deu països europeus reunides en el CEED

Durant els dies 5,6 i 7 d’octubre de 2016, un grup de representants de 10 països i institucions europees diferents, tots membres de la xarxa de cooperació Ulixes, s’han reunit a les instal.lacions del CEEDCV per tal de començar a dissenyar idees, tasques i compromisos per a sol.licitar accions centralitzades i descentralitzades en temes de projectes europeus.
El motiu conductor d’aquesta reunió ha estat la innovació educativa i la recerca de sol.lucions en matèria de projectes per a reduir els alts percentatges d’abandonament centrats en l’educació d’adults i FP (VET: Vocational Education and Training). També s’ha implementat un calendari d’actuacions per tal de poder treballar en grup i presentar propostes innovadores i de qualitat a les properes convocatòries del programa Erasmus+. La reunió ha deixat també un espai per a la reflexió de la situació educativa europea, la investigació i propostes de millora en matèria d’intercanvi i mobilitat.
El CEED és membre de la xarxa Ulixes des de 2015.
L’equip d’internacionalització del CEED ha treballat i s’ha implicat per tal que la reunió fóra un èxit. A la foto apareixen un grup de representats.